När taket behöver läggas om så behöver oftast också en del olika plåtarbeten bytas ut. Vi erbjuder oss därför att byta även alla dina plåtarbeten efter det att vi bytt ert tak.  Att utföra de olika plåtarbeten som finns behöver inte ta så mycket extra tid och blir inte heller någon stor kostnad.

Oftast är det väldigt skönt att få gjort plåtarbetena efter en takomläggning. Då vet du att allt är i toppskick och behöver inte oroa dig kring någonting uppe på taket. Dessutom är det allra enklast att byta allt på en gång. Är man ändå där uppe och fixar och donar så kan lika bra allt bytas ut på en gång. Det är oftast simplast.

Plåtarbeten ger ofta det där lilla extra till det nylagda taket. Det blir som pricken över i:et och det utförda plåtarbetet vid bland annat skorsten gör att takomläggningen får sin allra sista pusselbit och allting ser väldigt stilrent och vackert ut tillsammans.

Exempel på olika plåtarbeten vi gör är exempelvis arbeten kring och på skorstenen och plåtkanter längs med taket.

Det är plåtarbetet som hjälper till att skydda mot framförallt regn. Där vatten annars fastnat och fått en dålig riktning brukar där finna någon form av plåtarbeten. Fönsterblecket som alltid sitter under fönsterna är ett bra exempel på plåtarbeten som leder bort vatten till ett mer lämpligt ställe. Just i detta fall leds då vattnet bort och ut från huset vägg.

Vi hjälper dig mer än gärna med både takutbyte och plåtarbeten. Känner du att det är dags att byta tak eller har du några frågor kring ditt tak så får du mer än gärna kontakta oss så ska vi hjälpa dig.

Vi har flera års erfarenhet kring tak och allt so hör taken till. Vi vet vad som är bra och inte bra gällande tak och delar gärna med oss av vår expertis till dig. Anlita oss och du får ett väl genomfört arbete med garanti på att vi gjort arbetet bra och på att det kommer hålla i flera år fram över. Vårt mål är att alltid göra ett så bra arbete som möjligt. För oss är det viktigt att du är nöjd.