Vi är takläggare med goda erfarenheter av både tak, fasad och mycket annat. Vi har god kompetens och genomför alltid ett arbete som vi själva är nöjda med och satsar på ett hållbart resultat som gör nytta länge. 

Vi tar på oss takläggnings jobb i Stockholm, stockholmstrakten och även ner mot Nyköping. Vi täcker ett stort område och är noga med att vi endast åtar oss ett arbete och en kund åt gången för att resultatet ska bli så bra som möjligt på en inte alltför lång tid och för att du ska känna att vi är till hundra procent delaktiga i det vi gör hos just dig. Du ska inte känna någon tvekan på hur vi gör vårt jobb, är vårt uppdrag hos dig så är det hos dig och ingen annanstans. Bor du kring dessa områden och behöver en takläggare så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna och tillsammans kan vi diskutera både tid, pris och olika möjligheter kring arbetet.

Vi takläggare har lång erfarenhet av flera olika material som används under takläggningen och vet vilka som är passande i olika situationer och vilka material som fungerar bra tillsammans. En bra kombination av produkter är alltid en bra start när vi ska lägga tak.

Vi erbjuder fasta priser för våra tjänster och pratar alltid igenom allt arbete med dig innan vi börjar. Vi börjar aldrig på takläggning eller annat förens vi fått ditt godkännande. Att du vet vad vi gör är viktigt för oss. Precis lika viktigt som att du litar på de tjänster vi utför åt dig.

Takläggning kan vara komplicerat och svårt i vissa sammanhang men vi har alla de egenskaper och den kunskap som behövs för att utföra ett ordentligt arbete. Vi arbetar med takläggning bland flera olika modeller av tak och behöver du råd kring vad som skulle bli bäst på just ert hus så kan ni alltid prata om det med oss.

Takläggning är någonting som ligger oss varmt om hjärtat. Vi får ständigt uppdrag som genererar nöjda kunder men också mer erfarenhet till oss. Takarbeten kan överlag låta väldigt enkelt men är flera gånger otroligt mycket svårare än vad många hade tänkt sig. Ett bra tak handlar nämligen om så mycket mer än enbart några nya plattor. Det handlar om ett förarbete, sedan själva arbetet och därefter ofta ett efterarbete. Alla delar ska vara anpassade efter varandra och stressas någonting fram så blir inte resultatet så bra som det kunnat bli från början. Det är därför vi alltid är noga med varje steg vi gör. Om det så än är väldigt litet.

Hos oss kan du få hjälp med ditt tak utan några konstigheter. Kontakta oss för att prata om hur vi ska göra hos just dig. Vi anser att kommunikation mellan oss och dig är extremt viktigt och skulle aldrig göra någonting utan att ha diskuterat det med dig först och därefter fått klartecken om saken. Med kommunikation blir också arbetet bättre då båda parter förstår varandra utan problem.

Kontakta oss