Vi har arbetat med fasader på hus under lång tid och vet vad som krävs för ett hållbart resultat. En målad träfasad är vackert och gör huset mer personligt framförallt med ert personliga färgval. Dessutom hjälper färgen till att skydda trädet så att det inte ska förstöras utan istället hålls friskt med väder och vind året om. En bra fasad med bra färg bevarar helt enkelt ert hus och håller det tätt från väder och vind.

Fasaden behöver efter ett visst antal år rustas upp och förbättras. Även fast en träfasad kan hålla sig fin väldigt länge så kommer den ändå till att nå sin gräns då den behöver påbättras en aning med utbyte av några eller flera plankor, en ordentlig avtvättning och ett nytt lager färg.  Dock behöver inte detta ske speciellt ofta om du tar väl hand om fasaden.

Hur länge en fasad håller sig fin beror på väldigt mycket men till stor del beror det på hur bra förarbete du gjort. Vi är alltid väldigt noga med förarbetet just för att du ska få ett hållbart resultat.

Vi hjälper dig mer än gärna när du behöver din träfasad målad. Detta gör vi då gärna i samband med att vi renoverar antingen dit tak eller fasad då det lämnar bäst resultat på så vis då varken dåligt tak eller dålig fasad behöver störa för den nya fasadmålningen.

Vi tar oss an stor som liten fasad och pratar alltid noga med dig om tidsplanering och annat runt omkring. Arbetet vi gör är noga planerat och vi pratar alltid med dig för en överenskommelse innan vi påbörjar vårt uppdrag hos dig. Du ska vara helt nöjd och införstådd med hur vi arbetar och hur arbetet gr till innan vi påbörjar det hela.

Att måla fasad kan vara väldigt tidskrävande och behöver dessutom väldigt mycket förberedelser eftersom att fasaden måste vara helt ren innan målningen påbörjas.

Vi arbetar för att du ska få ett långvarigt och bra resultat. Vi gör alltid vårt bästa och arbetar med den kompetens vi har. Arbetet vi gör är inte bara viktigt för dig utan också för oss och vi tar det på största möjliga allvar.