Takläggare i Åkersberga

Söker du i Åkersberga en takläggare?

Om ditt tak har några år på nacken eller börjar bli skadat är förmodligen ett takbyte det lönsammaste alternativet. Som takläggare kan vi tillsammans med dig i Åkersberga gå igenom vilka behov ditt tak har och förslag på hur en renovering eller ett takbyte skulle se ut. Ett takbyte är en investering som gör att du sparar pengar i längden samtidigt som värdet på din fastighet höjs. Dessutom är det ett effektivt sätt att undvika framtida skador och onödiga reparationer. Hör av dig till oss på Svensk Villarenovering så kan våra takläggare analysera vilka behov just ditt tak har. Vi hjälper dig med allt från planering, genomförande och ställning till taksäkerhet. Bor du i Åkersberga och är i behov av ett takbyte kan du kontakta någon av våra takläggare för att få mer information. 

Rätt material för dig i Åkersberga 

Idag finns det en mängd olika alternativ inom material för takläggning. De tre vanligaste vi använder oss av är lertegel, betongtak och papptak. De alla har sina fördelar och kan passa olika typer av hus. Våra takläggare vägleder dig gärna inom vilket material som passar just ditt hus bäst.

Lerteglet vi använder oss av är från Vittinge. Det ger huset ett klassiskt utseende, men även ett tåligt tak som kan stå emot det nordiska klimatet vi har.

Betongtak ger dig en rad möjligheter inom vilken färg du vill ha. Våra takläggare guidar dig gärna i de nyanser som finns och vad som hade passat din fastighet bäst.

Papptak är ett bra alternativ för platta eller lågt lutande tak. Det är ett lätt material som inte påfrestar husets konstruktion, och är även smidigt att montera.

Erfarna takläggare 

Våra takläggare i Åkersberga har stor erfarenhet. Med mer än 20 år inom branschen vet vi vilket material som passar bäst för just ditt hus. Vi är noggranna med säkerheten och målinriktade på att vara bäst på just det vi gör. Är du i behov av ett takbyte kan vi garantera dig att du får hjälp av en engagerad och skicklig takläggare. Har du frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss, så hjälper vi dig i den här processen.

Investera i din fastighet i Åkersberga

Genom att byta tak gör du en investering för framtiden. Inte bara ser ett nytt tak härligt ut för ögat, utan det motverkar även möjliga skador. Mögel- och fuktskador kan innebära tråkiga reparationer och till och med hälsoproblem, något du kan undvika genom att genomföra ett takbyte. Dessutom ökar det värdet på din fastighet. Våra takläggare hjälper dig genom hela processen, så att du kan känna dig lugn och trygg.