Takläggare i Älta

Takläggare för dig i Älta

Svensk Villarenovering har som drivkraft att inte vara störst, men att vara bäst på det vi gör. Det innebär att våra takläggare, med över 20 års erfarenhet inom branschen, är ett bra val för dig som går i tankarna på att byta tak. Vi ser både till att rätt material för just din fastighet är passande, lägger taket så att det blir hållbart i många år och är mycket medvetna om taksäkerheten. Ett takbyte är ett bra sätt att undvika framtida skador på, och ökar värdet på fastigheten i längden. Går du som fastighetsägare i Älta i tankarna på att byta tak så hör av dig till oss. Våra takläggare kommer att hjälpa dig genom hela processen. Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av sig. 

Takläggning med hög kvalitet  

Att lägga ett tak kräver noggrannhet och erfarenhet. Det är ett hantverk där våra takläggare vet vad som fungerar, vad som behöver prioriteras och hur man kan arbeta på ett säkert sätt. Detta levererar ett tak med hög kvalitet och hållbarhet. För oss är service och kvalitet vår målsättning, alltför att du som kund i Älta ska känna dig trygg med ditt takbyte.

En investering för husägare i Älta 

Att genomföra ett takbyte innebär en bra investering för framtiden. Ett tak som gått förbi sin bäst-före-datum kan leda till onödiga skador, så som fukt- eller mögelskador. Dessa reparationer är inte så roliga att lägga pengar på. Ett bättre alternativ är att ta hjälp av våra takläggare. Med ett nytt och fräscht tak blir det både härligare att titta på, men också ett sätt att öka värdet på din fastighet. Dessutom förhindrar du då onödiga skador.

Material av hög kvalitet 

Med vår långa erfarenhet inom branschen vet vi vilka material som bör användas till just ditt hus. Beroende på stil och konstruktion finns det olika material att välja på. I denna fråga hjälper våra takläggare gärna till och vägleder dig genom de val du ska göra. De vanligaste materialen vi använder oss av är lertegel, betongtak och papptak. Alla har sina fördelar, så beroende på hur ditt tak ser ut och dina önskemål kan vi hjälpa dig att komma fram till det bästa beslutet.

Lertegel kan passa dig i Älta som vill ha ett klassiskt och traditionellt tak. De röda pannorna får med tiden en vacker patina.

Betongtak är ett tak som går att variera i kulör, beroende på vad som passar ditt hus bäst. Det är ett tåligt och populärt val bland villaägare.

Papptak rekommenderar våra takläggare till dig som antingen har ett platt eller lågt lutande tak.

Kontakta våra takläggare

Har du frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss, så hjälper våra takläggare dig som villaägare i Älta.