Takläggare i Bromma

Renovera ditt gamla tak

Vill du renovera ditt tak? Vi på Svensk Villarenovering har mångårig erfarenhet som takläggare i Bromma. Vi hjälper dig med takarbete, både fasad- och takbyte. Oavsett takets material så anpassar vi vårt arbete enligt dina önskemål. Eftersom bostadens tak påverkar huset som helhet så är det viktigt att taket är i hög kvalité. Taket utsätts för både regn och vind och slits därför ut med åren. När det är dags för ett takbyte, oavsett om det beror på takets skick eller karaktär, så hjälper våra takläggare dig i Bromma. Våra takläggare har utfört takarbete på både hus och bostadsrättsföreningar. Vi byter och renoverar tak med fokus på hög kvalité. 

Pålitligt och professionellt takarbete 

Vi är takläggare med bred kunskap om tekniker för takläggning och takmaterial. Du kan behålla samma material som ditt nuvarande tak eller byta ut taket till ett nytt. Tak förekommer i många olika material, som till exempel tegel, tenn och papp. Det är viktigt att ditt tak är optimalt för just ditt hem, både funktionellt och stilmässigt. Om du känner dig tveksam så hjälper vi gärna dig i Bromma med val av takmaterial. Vi har kunskap om olika takmaterial och dess egenskaper.

Vi på Svensk Villarenovering tar oss an takarbeten i hela Stockholm med omnejd. Med stor kapacitet och kunnighet så kan vi erbjuda flexibelt takarbete i ett stort område. Vi är takläggare som dock aldrig tar fler än ett uppdrag åt gången. Det beror på att vi vill kunna fokusera helhjärtat på ett tak åt gången. Det innebär att du som kund i Bromma har vårt totala fokus och engagemang. Vi vill säkerställa att du känner dig trygg hos oss.

Trygga takläggare 

Med många år i branschen kan vi kalla oss professionella och erfarna takläggare. Takarbete är mer tidskrävande och komplicerat än många tror. Det krävs ett ordentligt förarbete innan det nya taket kan installeras. Sedan förekommer även efterarbete i vissa fall. Vi samtalar alltid med dig innan vi påbörjar ditt takarbete för att resultatet ska bli enligt dina önskemål. Våra takläggare arbetar noga med varje steg från början till slut. När taket byggs korrekt så ökar chansen för taket att hålla längre.

Vi hjälper dig med takrenovering i Bromma

Behöver du byta ut ditt gamla tak? Då är vi på Svensk Villarenovering redo att hjälpa dig i Bromma. För oss är det viktigt att du som kund känner dig delaktig i vårt takarbete. Därför håller vi dig alltid uppdaterad om processen under arbetets gång. Vi erbjuder även en 10 års garanti på de arbeten som vi utför för att säkerställa att du som kund hos oss har så bra villkor som möjligt. Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt tak i Bromma!