Takläggare i Danderyd

Tryggt och hållbart

Vi på Svensk Villarenovering är takläggare med många års erfarenhet av både tak- och fasadbyten. Vi hjälper dig i Danderyd att byta ut ditt gamla tak till ett nytt och hållbart. För oss är hög kvalité en självklarhet, därför lägger vi tak med fokus på detaljer. Vi är takläggare som vill att ditt tak i Danderyd ska hålla i många år framöver. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med hela takbytet från början till slut. Våra takläggare anpassar arbetet enligt dina önskemål. Med goda kunskaper inom takarbete hjälper vi dig i Danderyd att bygga ett hållbart tak.

Takbyte med fokus på kvalité

Efter att ha hjälpt många kunder med takarbete och fasader har vi bred kompetens inom renoveringsarbete. Vi är takläggare med erfarenhet av olika slags material och bygger tak med fokus på detaljer. Vi bygger tak med rätt utrustning och tekniker. Om du känner dig tveksam gällande val av material så hjälper vi dig gärna med rådgivning. Det finns många takmaterial och de har alla olika egenskaper. Ett populärt val är papptak eftersom det har många positiva egenskaper. Tak byggs främst i material som till exempel tegel, tenn och papp. Papptak har en hög hållbarhet på cirka 50 år när det monteras korrekt. Papp håller fukten borta och värmen inne. Därför har vi utfört många takbyten till papp. Våra takläggare lägger stor vikt vid kvalité för att ditt nya tak ska hålla långt in i framtiden.

Mångårig erfarenhet som takläggare

Vi utför alltid ett takarbete åt gången. Det innebär att när du anlitar oss så har vi fullt fokus på dig och ditt tak. För oss är det viktigt att din takrenovering blir gjord på ett effektivt sätt och enligt tidsplanen. Vi lämnar aldrig ett uppdrag innan vår uppdragsgivare, det vill säga du, är nöjd med resultatet. Du har full transparens i vårt arbete. Under arbetets gång håller vi dig alltid uppdaterad om processen för att du ska känna dig trygg och delaktig. 

Det är viktigt att anlita professionella takläggare om det har blivit dags för en takrenovering. Ett gammalt tak i ett sämre skick riskerar att drabbas av fukt- och vattenskador. För att ditt tak ska vara skyddat och isolerat från fukt behöver du därför ett tak i hög kvalité. Vi renoverar tak för att de ska göra nytta i så många år som möjligt.

Vi utför takbyten för dig i Danderyd

Letar du efter en kunnig takläggare som kan hjälpa dig i Danderyd? Vi på Svensk Villarenovering har stor flexibilitet att utföra takarbeten i hela Stockholm. Vi hjälper gärna dig i Danderyd med takarbete. Vi på Svensk Villarenovering ser till att ditt nya tak håller i många år framöver. Vi erbjuder en 10 års garanti för våra kunder. Det gör vi för att garantera dig dig som kund bästa möjliga service. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vårt takarbete i Danderyd!