Takläggare i Enskede

Söker du takläggare i Enskede?

Ett nylagt tak kan verkligen lyfta ett hus. Däremot är det ett stort jobb som kräver kunskap både inom takläggning och säkerhetstänk. Det kan leda till att många låter tiden gå och att taket blir i alltmer sämre skick. Vi vill uppmuntra dig till att ta tag i det, och låta våra takläggare hjälpa dig. Svensk Villarenovering har mer än 20 års erfarenhet inom branschen. För att du som kund i Enskede ska vara så nöjd som möjligt tycker vi att det viktigaste är att fokusera på kvalitet snarare än kvantitet. Så går du i tankarna på att renovera ditt tak är det till våra takläggare du ska vända dig, så hjälper vi dig att få ett tak som pryder ditt hus. 

Våra takläggare hjälper dig att välja rätt material

Våra takläggare använder sig bland annat av klassiskt lertegel från Vittinge. Ett tegeltak ger ditt hus ett klassiskt utseende, och med åren åldras takpannorna med en mycket vacker patina. Det är ett tak som är lätt att lägga och fästa, och som har lång hållbarhet. Så om du i Enskede vill byta ditt tak till ett traditionellt tegeltak kan detta vara ett alternativ för dig.

Ett annat, lite billigare, alternativ är betongtak. Det är ett smidigt material som har hög kvalitet, och är idag ett mycket populärt val bland villaägare runt om i landet. Betongtak är dessutom lätt att variera i den färg du önskar. Här är det bara fantasin som sätter gränserna.

Våra takläggare använder sig också utav papptak, ett alternativ som passar platta tak eller de hus med låg lutning. De är smidiga att montera och tak vare den lätta vikten innebär det att husets konstruktion inte utsätts för hög påfrestning.

Säkerhetstänk för både takläggare och kund

Med de år av erfarenhet som takläggare är vi väl medvetna om vilka risker det finns på taket. Vi är uppmärksamma på att alltid arbeta med högt säkerhetstänk och är noga med att följa de säkerhetsanordningar och regler som finns. När du tar kontakt med oss berättar vi mer om det här, och vilka alternativ som finns för dig för att göra ditt tak ännu säkrare inför framtiden.

Bra investering för dig som husägare i Enskede

Att hålla ditt tak i gott skick är en investering som kommer löna sig i långa loppet. Det bidrar till att du kan undvika olika sorters skador, så som fukt- eller mögelskador. På så sätt kan du i längden undvika eventuella hälsorisker samtidigt som du sparar in pengar på olika slags reparationer. Hör av dig till oss så hjälper vi dig som är villaägare i Enskede.