Takläggare i Järna

Takläggare för dig som villaägare i Järna

Att renovera sitt tak är en investering för framtiden, som du kommer tacka dig själv för. Det skyddar huset från skador och ser samtidigt vackert ut. Däremot kan det ta emot att göra det själv. Det kräver både erfarenhet och säkerhetstänk. Därför vill vi uppmuntra dig att ta hjälp av Svensk Villarenovering. Våra takläggare har mer än 20 års erfarenhet inom branschen, och har som målsättning att alltid leverera hög kvalitet. Istället för att vara störst vill vi vara bäst på det vi gör. Allt för att du som kund i Järna ska vara så nöjd som möjligt. Så låt tankarna på att byta tak gå över till handling och kontakta oss, så hjälper vi dig att få ett tak som blir husets krona.  

En djungel av material – våra takläggare hjälper dig 

Det kan vara svårt att veta vilket material som passar just ditt hus bäst. Med vår erfarenhet och rådgivning kan vi hjälpa dig att fatta rätt beslut. Nedan listar vi tre vanliga alternativ.

Tegeltak – Ett klassiskt lertegel ger ditt hus en traditionellt utseende. Takpannorna har en vacker röd färg som med åren åldras och får en patina som är härlig att se på. Tegeltak är kända för sin hållbarhet, som kan stå emot det nordiska klimat vi lever i. Vill du i Järna byta till ett traditionellt och rött tak kan detta vara rätt för dig.

Betongtak – Ett smidigt material som är ett populärt val bland landets villaägare. Till skillnad från tegeltak är det lätt att välja precis den färg du önskar ha. Är du osäker på vad som passar ditt hus kan våra takläggare hjälpa och ge råd i denna fråga.

Papptak – Ett bra alternativ för tak som antingen är platta eller har låg lutning. Papptak verkar isolerande, vilket innebär att värmen hålls ute på sommaren och inne på vintern.

Takläggare med högt säkerhetstänk 

Att vistas på tak innebär många risker. Därför ser vi till att alltid vara riskmedvetna och följa de anordning och regler som finns. Inför takläggning går vi igenom detta och vägleder dig i vilka alternativ du har för att göra ditt tak ännu säkrare.

Investera i ditt hus i Järna

Genom att byta ditt tak gör du en investering för framtiden. Ett nytt och fräscht tak ser inte bara härligt ut för ögat, utan motverkar skador som mögel- och fuktskador, vilket i längden annars hade kunnat ge hälsoproblem. Onödiga reparationer som kanske hade behövts göras kan undvikas, och du kan lägga pengarna på något annat. Våra takläggare står redo att hjälpa dig, hör av dig till oss så går vi igenom vad som passar ditt hus i Järna bäst.