Takläggare på Lidingö

Hållbara tak på Lidingö

Vi på Svensk Villarenovering är takläggare med många års erfarenhet av takarbeten på Lidingö. Vi utför både takrenovering och fasadbyten. Med erfarenhet av att arbeta med tak i olika material så anpassar vi alltid vårt arbete enligt dina önskemål. Det är viktigt att ditt tak är i ett bra skick. Risken är annars att det uppstår skador med fukt eller mögel. Taket påverkar också utseendet på ditt hem. Att ha ett tak i hög kvalité ökar inte bara din komfort. Det kan också öka värdet på ditt hem. När det är dags att renovera ditt tak på Lidingö så hjälper vi gärna dig. Vi är takläggare med erfarenhet av takarbete av alla olika slags tak.

Takrenoveringar och fasadbyten

Tegel, papp och tenn är bara några av de takmaterial som vi arbetar med. Efter att ha hjälpt många kunder med takbyten har vi erfarenhet av att renovera olika typer av tak. Alla takmaterial har olika egenskaper. Vi hjälper gärna dig på Lidingö med rådgivning gällande val av tak. Vi har kunskap om alla slags tak och material. Eftersom ditt tak ska skydda ditt hem från snö, regn och vind så är det viktigt att ditt tak är i hög kvalité. Ett tak som är i ett försämrat skick riskerar att drabbas av fukt- och vattenskador. Det både skadar ditt hus och blir kostsamt att reparera. För att undvika skador och slitage så är det viktigt att anlita professionella takläggare med erfarenhet inom takläggning. Vi renoverar tak för att de ska göra nytta i så många år som möjligt. 

Stort kundfokus

För oss är du som kund vår första prioritet. Vi vill att varje kund ska känna sig sedd och hörd under en takrenovering. Därför arbetar vi endast med ett tak i taget. Det ger oss möjlighet att fokusera helt och hållet på ditt tak. Under arbetets gång håller vi god kontakt med dig och renoverar enligt dina önskemål. Med fullt engagemang från start till färdig produkt gör vi alltid vårt bästa för att ditt tak ska bli så bra som möjligt. Att arbeta med en kund i taget ger oss goda förutsättningar för att ditt tak ska bli färdigt enligt tidsramen. Vi på Svensk Villarenovering är takläggare som alltid värderar kvalité. Därför arbetar vi noga med förarbetet. Vi vill garantera att ditt tak på Lidingö är hållbart i många år framöver.

Våra takläggare hjälper dig på Lidingö 

Vi på Svensk Villarenovering hjälper kunder i hela Stockholm med omnejd. Vi är flexibla takläggare med kapacitet att arbeta inom ett stort område. Hos oss får du 10 års garanti på ditt tak eftersom vi vill säkerställa att du som kund får så bra villkor som möjligt. Tveka inte, hör av dig till oss så hjälper vi dig på Lidingö.