Takläggare i Sollentuna

Trygga takrenoveringar

Vill du göra ett takbyte? Om du vill renovera ditt tak så kan vi på Svensk Villarenovering hjälpa dig i Sollentuna. Ett nytt tak är en lönsam och smart investering av flera anledningar. Om du vill sälja din villa i framtiden så uppskattar många ett modernt och funktionellt tak. Vi erbjuder även en 10 års garanti för dig i Sollentuna. Vi bygger tak som ska hålla i många år framöver. Ett nytt och slitstarkt tak ökar både din livskvalité och komfort. Du behöver inte oroa dig över takets skick och kan känna dig trygg med ett tak i hög kvalité. Våra takläggare hjälper dig i Sollentuna med din takrenovering! 

Tak- och fasadbyten i Sollentuna 

Vi är takläggare som värderar god service. För oss är det viktigt att du har vår uppmärksamhet under hela takarbetet. Därför arbetar vi alltid med ett tak åt gången. Genom att endast ha ett uppdrag under tidsperioden kommer vi att utföra ett så bra arbete som möjligt och bli färdiga i tid. Innan vi börjar med en takrenovering diskuterar vi alltid takarbetet med dig för att du ska känna dig trygg med hela processen. Under arbetets gång håller vi sedan god kontakt och renoverar enligt dina önskemål.

Vi utför även renoveringar av husfasader. Oavsett om du har en tegelfasad, putsad fasad eller träfasad så ger vi din villa ett nytt och fräscht utseende. En ny fasad kan ge er känslan av ett helt nytt hem. Vi utför hållbara fasader där ingen fukt riskerar att komma in i er bostad. 

Takläggare med kompetens

Alla tak slits ut med åren. Taket kan ta skada av snö, regn och vind. Det kan vara bra att underhålla taket med jämna mellanrum för att inga skador ska uppstå. Vattenskador kan nämligen leda till röta och mögel. När du regelbundet undersöker ditt tak så kan du förebygga sådana problem. 

Vi är takläggare som har arbetet med många olika typer av tak. Det finns många olika takmaterial som kan användas vid ett takbyte. Ett bra val för dig i Sollentuna är papptak. Papp kan läggas på många platta tak tack vare den höga kvalitén. Vi erbjuder papptak som är beklätt i små bitar av skiffer vilket gör att taket skyddas mot solens strålar som annars kan skada taket. När vi utför takbyten för dig som vill ha ett hållbart tak med minimalt underhåll så föreslår vi ofta papp. Vi både skruvar och helsvetsar papptak vilket gör att taket håller i cirka 50 år. 

Vi hjälper dig i Sollentuna

Behöver du hjälp av professionella takläggare i Sollentuna? Svensk Villarenovering har arbetat med takarbete och fasadrenoveringar under många år. Våra takläggare har utfört takarbete på både hus och bostadsrättsföreningar. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig med din takläggning i Sollentuna!