Takläggare i Täby

Reparera och renovera

Har det blivit dags för ett tak- eller fasadbyte? Då kan våra takläggare i Täby hjälpa dig! Att ha en hållbart tak är viktigt av flera anledningar. Ett tak i hög kvalité ger både skydd och isolering. Det minskar även risken för fukt- och vattenskador. Om ditt tak är skadat eller i ett försämrat skick så kan det vara dags för en takrenovering. Våra takläggare har bred kompetens inom renoveringsarbete. Vi hjälper dig i Täby med både tak- och fasadbyten. Med både certifiering inom takarbete och många års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss på Svensk Villarenovering.

Professionell takläggning

Vi utför takarbete med stort fokus på kvalité. Vi arbetar noggrant med varje steg för att säkerställa att ditt nya tak är så optimalt som möjligt. Tak förekommer i många olika material, som till exempel tegel, tenn och papp. Papp är ett slitstarkt, prisvärt och tåligt material som vi rekommenderar till de kunder som vill ha ett hållbart tak. Det finns många fördelar med att välja just papp. Papp har en hållbarhet på cirka 50 år när det installeras korrekt. Eftersom det skruvas och svetsas fast så ger papp ditt tak goda isolerande egenskaper. Vi har lång erfarenhet av att byta gamla tak till papp. Med en noggrann montering av våra takläggare kommer ditt nya tak i Täby att hålla i många år framöver.

Pålitliga takläggare

Att lägga tak är inte så lätt som man kan tro. Det kräver både kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika material på hög höjd. För att ditt tak inte ska riskera att få fuktskador eller slitage så är det bäst att anställa en professionell takläggare. När du anlitar oss på Svensk Villarenovering kommer ditt nya tak i Täby att vara i hög kvalité.
Vi är takläggare som alltid vill ge dig som kund bästa möjliga service. Därför tar vi oss an varje uppdrag för sig. Vi påbörjar arbetet när du har godkänt det och håller god kommunikation under arbetets gång. Vi lämnar aldrig ett uppdrag innan vi har försäkrat oss att du är helt nöjd med resultatet. Vi arbetar enligt dina önskemål för att ditt nya tak ska bli så bra som möjligt.

Vi utför takarbete i Täby

Behöver du hjälp med ett takbyte? Vi på Svensk Villarenovering har hjälpt många kunder i hela Stockholm med takrenoveringar och fasadbyten. Att byta ut ditt tak är en lönsam investering. Det ger dig ökad komfort att ha ett funktionellt och hållbart tak. Det förbättrar även takets isolering och minskar risken för skador som fukt och mögel. Det ökar även värdet på ditt hem. När du anlitar våra takläggare får du en 10 års garanti på arbetet för att du som kund ska få så bra villkor som möjligt. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig med din takrenovering i Täby.