Takläggare i Tyresö

Takläggare för dig som är husägare i Tyresö

Att renovera taket är ett bra sätt att ta hand om sitt hus på. Inte bara blir husets utseende uppfräschat, utan det förhindrar även skador som annars hade kunnat uppstå med tiden. Däremot kan det vara svårt att göra själv, det krävs erfarenhet och säkerhetstänk. Vi på Svensk Villarenovering hjälper gärna till om du står inför ett takbyte. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom branschen, och håller oss uppdaterade inom ämnet för att kunna leverera så hög kvalitet för dig som kund som möjligt. Söker du i Tyresjö hjälp av takläggare finns vi här för dig. Kontakta oss så går vi igenom hur just dina behov ser ut och lägger upp en plan på hur ditt takbyte kan se ut. 

Våra takläggare hjälper dig att välja rätt material  

De tre vanligaste materialen som våra kunder använder sig utav är tegelplattor, betongplattor och papptak. Det kan vara svårt att veta vad som passar sitt hus exakt, men våra takläggare hjälper dig att komma fram till rätt beslut.

Tegeltak – Vi använder oss av lerpannor från Vittinge. Ett klassiskt tegeltak åldras vackert med åren och är samtidigt extremt tåligt och hållbart, vilket är passande för vårt nordiska klimat. Om du som husägare i Tyesjö vill ha ett klassiskt och traditionellt utseende kan detta vara rätt alternativ för dig.

Betongtak – Ett populärt val som går att variera till exakt den färg du önskar. Betongtak är tåligt och ett lite billigare alternativ än tegeltak. Är du osäker på vilken nyans som passar just ditt hus kan våra takläggare ge dig råd i denna fråga.

Papptak – Ett alternativ som passar antingen platta tak eller de tak med låg lutning. De är smidiga att lägga och verkar dessutom isolerande. Det innebär att värme hålls ute på sommaren och att kylan hålls ute på vintern.

Takläggare på hög höjd med högt säkerhetstänk  

Att arbeta uppe på taken innebär att man måste ta riskerna med i beräkning. Med den erfarenhet vi har vet vi vilka risker som finns och hur de kan undvikas. Vi kan också gå igenom tillsammans vilka alternativ det finns för dig som kund i Tyrsjö för att göra ditt hustak ännu säkrare inför framtiden.

Takbyte – en investering för framtiden

Om ett tak som är i behov av renovering eller byte bara står kan det leda till skador, så som fukt- och mögelskador. Det i sin tur kan påverka hälsan negativt och leda till onödiga reparationer, som annars hade kunnat undvikas. Se till att byta ditt tak i tid, så kan du göra dig själv en tjänst inför framtiden. Våra takläggare ser fram emot att hjälpa dig som villaägare i Tyresjö med ditt tak.