Takläggare i Upplands Väsby

Takläggare för dig i Upplands Väsby

Våra takläggare i Upplands Väsby har mer än 20 års erfarenhet av takbyte. Vi garanterar dig god service och en takläggning av hög kvalitet. Vår målsättning är inte att vara störst, utan att vara bäst på det vi gör. När du som villaägare i Upplands Väsby är i behov av ett takbyte ser vi till att detta genomförs på ett säkert sätt, där du kan följa processen hela vägen. Att byta ett tak i tid har många fördelar, och kan spara dig både tid och pengar i framtiden. Hör av dig till oss så går vi genom vilka just dina behov är och hur ett takbyte skulle se ut hos dig. Våra takläggare vill mer än gärna hjälpa till. 

Takläggning i Upplands Väsby – material perfekt för ditt tak  

Takläggning är ett hantverk, som kräver både säkerhetstänk och noggrannhet. Dessutom finns det en rad olika material att välja på, som ibland kan kännas som en djungel. Våra takläggare har med sin erfarenhet koll på vilket material som passar just ditt tak. De vanligaste materialen vi använder oss av är klassiskt lertegel, betongtak och papptak. Varje material har sin fördel. Om du är osäker på vad just ditt tak är i behov av så svarar våra takläggare på alla frågor eller funderingar du kan ha. Nedan kan du läsa lite mer om de olika materialen vi använder oss av.

Lertegel – Vi använder oss av ett klassiskt lertegel från Vittinge. Detta är en traditionellt material i Sverige, som är vackert både nylagt och med den patina det får med tiden. Det är ett tåligt och hållbart material som kan stå emot det nordiska klimat vi har i Sverige. Detta val av tak ger ditt hus ett klassiskt utseende.

Betongtak – Detta material är ett mycket populärt val bland villaägare. Det ger dig som husägare i Upplands Väsby en möjlighet att välja vilken nyans du vill, eftersom materialet går att variera. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna. Du får mer än gärna rådfråga våra takläggare om du är osäker på vad som passar just ditt tak.

Papptak – Ett smidigt material som tack vare sitt lätta vikt inte belastar husets konstruktion. Det verkar dessutom isolerade, vilket kommer till nytta både under vinter och sommar. Detta material passar dig i Upplands Väsby som har ett platt tak eller ett tak med låg lutning.

Takläggning med hög säkerhet 

Våra takläggare vet vilka risker det finns i och med ett takbyte. Att leverera hög kvalitet ligger även i att vara medveten om säkerheten. Vill du göra ditt tak säkrare inför framtiden kan vi se över detta och visa vilka alternativ det finns för dig. Hör av dig till våra takläggare så går vi igenom hur ett takbyte kan se ut för dig i Upplands Väsby.