Fasadputs i Stockholm

Fasta priser och fem års garanti

Fasadputsning

I Sverige har vi många putsade fasader som är bland det vackraste som finns.
Vi lagar och putsar traditionella reveterade kalkputs fasader till sitt ursprungliga ytskikt.

Har du en tegelfasad som är trött och sett sina bästa dagar alternativt att du vill byta karaktär, hjälper vi dig gärna att få fasaden helputsad/slätputsad, vilken du kan få slätmålad, vackert grängad ”kornig” fasad med en genomfärgad ädelputs eller den grövre spritputsen.

Det har även blivit vanligt på senare år att lägga på en mineralullsisolering som putsbärare på befintliga fasader även kallad modern Tjockputsfasad som du kan få i alla olika ytskikt som beskrivs ovan.

Vi på Svensk Villarenovering värnar om de traditioner som finns när det kommer till olika former av putsmedel, vilka är baserade på naturprodukter. Vi arbetar efter en gammal beprövad 100 årig metod för putsning av din fasad som både är snygg och ger fasaden en lång livslängd.

Hur ser din fasad ut? Går du i tankarna om att förbättra den eller har du frågor kring hur du egentligen ska göra? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi har mängder av information kring fasadputs och är väldigt kunniga inom ämnet.

Vi gör allt för att lösa dina problem och presentera en bra lösning som kommer kunna fungera för dig. Ingen fasad finns som inte vi kan få ordning på så var inte tveksam över att ringa.

Detta gör vi:

  • Vi lagar och utför putsning av revaterade fasader i olika former.
  • Vi erbjuder helputsning av fasad om du möjligtvis har en träfasad eller en tegelfasad som du själv inte är nöjd med.
  • Både för nybyggda och äldre hus skapar vi anpassade helhetslösningar efter hur ni själva vill ha det. Då tar vi fram en helhetslösning med Serporoc-system, från isolering till en färdig ädelputs.

Utöver detta utför vi också träfasadsmålning, takfots-/vindskivemålning och utvändig fönstermålning

Som du ser så har vi kunskap och erfarenhet inom mycket och satsar alltid på att göra vårt bästa för att du ska få ett arbete med lång livslängd som du kan vara väldigt nöjd med. Är inte du nöjd med det vi gjort så är vi helt enkelt inte nöjda heller.

För att du ska bli så nöjd som möjligt och för att du ska känna dig delaktig i det vi gör och inte behöva känna att du inte vet vad vi håller på med så är kommunikation ett redskap som är ytterst viktigt för oss.

Tillsammans planerar vi hur arbetet ska gå till och för oss är det viktigt att du vet att vi bara åtar oss en kund i taget. När vi arbetar hos dig så är vi helt enkelt enbart hos dig och sprider inte ut oss på flera olika ställen samtidigt. När vi börjar arbetet hemma hos dig är vi 100 % tillgängliga för arbetet hos dig för att vi ska kunna gå in i det helt och hållet. På så vis kan ingenting störa oss och du får ett välgjort arbete på en kortare tid än vad det hade tagit om vi varit utspridda.

Putsning av fasader har vi arbetat med länge och vi har mer erfarenhet och kunskap inom ämnet än vad många andra har. Kom ihåg att det alltid är bäst att ha professionell hjälp eftersom du får fem års garanti och ett väl utfört arbete. Det får du inte annars och det kan kännas mer än hemskt om det skulle vara så att någonting går fel. När det gäller sitt hus och hem så är det alltid viktigt att vara på den säkra sidan. Det är trots allt där du kommer bo säkerligen flera år framöver.

Ring oss nu!

Går du i tankarna om att putsa din fasad?
Vänta inte, ring oss nu.