Papptak i Stockholm

Papptak

Takpapp lade man förr i tiden mesta dels på garage och friggebodar. Idag lägger vi ofta takpapp på de flesta platta tak tack vare den höga kvalitén.
Takpapp utsätts för det svenska vädret särskilt solens UV-strålar går hårt åt taket året runt, då är det extra viktigt att arbetet utförs på rätt sätt och att man använder ett förstklassiskt material.

Vår takpapp är beklädd med små bitar av skiffer vilket ger den karaktäristiska ytan som också skyddar mot solen. Pappen skruvas samt helsvetsas vilket gör tillsammans med materialvalet att taket kommer att hålla i ca:50 år.
Detta påverkas också givetvis av om du anlitar en auktoriserad professionell takläggare som är godkänd för heta arbeten.

Lång livslängd

Papptak kostar ofta lite mindre än många andra typer av tak och därför kan takpapp vara ett klokt val för den som vill göra en takomläggning till en så låg kostnad som möjligt. Idag är papptaken så pass utvecklade att de håller mycket hög kvalitet vad gäller både livslängd och isolerande egenskaper. Värmen hålls inne, fukten hålls ute och huset ser snyggt ut.