Takläggare i Stockholm

Takläggning

Vi byter/renoverar alla tak på både villor och bostadsrättsföreningar. Som ytskikt lägger vi klassiskt lertegel från Vittinge som åldras vackert med åren och som i många fall håller i 100 år samt alla slags takpannor från både Benders och Monier enligt dina önskemål, självklart hjälper vi er att hitta rätt om det önskas . Att byta och lägga om ett tak är ett relativt stort arbete som kräver hög kompetens, därför kan vi vara en av väldigt få som lämnar 10 års garanti på
allt arbete.

God kompetens & lång erfarenhet

Vi är takläggare med goda erfarenheter av både tak, fasad och mycket annat. Vi har god kompetens och genomför alltid ett arbete som vi själva är nöjda med och satsar på ett hållbart resultat som gör nytta länge.

Vi tar på oss takläggnings jobb i Stockholm, stockholmstrakten och även ner mot Nyköping. Vi täcker ett stort område och är noga med att vi endast åtar oss ett arbete och en kund åt gången för att resultatet ska bli så bra som möjligt på en inte alltför lång tid och för att du ska känna att vi är till hundra procent delaktiga i det vi gör hos just dig. Du ska inte känna någon tvekan på hur vi gör vårt jobb, är vårt uppdrag hos dig så är det hos dig och ingen annanstans. Bor du kring dessa områden och behöver en takläggare så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna och tillsammans kan vi diskutera både tid, pris och olika möjligheter kring arbetet.

Vi takläggare har lång erfarenhet av flera olika material som används under takläggningen och vet vilka som är passande i olika situationer och vilka material som fungerar bra tillsammans. En bra kombination av produkter är alltid en bra start när vi ska lägga tak.

Fulltäckande kompetens för professionella resultat

En korrekt takläggning av rätt takmaterial för fastigheten är vad som krävs för att skapa hållbara konstruktioner och vi har erfarenhet från tidigare arbete med samtliga material. Vi vet vilka som lämpar sig bäst utifrån husets förutsättningar och vilka material som fungerar allra bäst tillsammans. Givetvis delar vi gärna med oss av den kunskap vi samlat på oss genom åren för att vägleda dig fram till det bästa materialvalet för just ditt hem.

Bor du i Stockholm och behöver en kunnig takläggare så tveka inte utan kontakta oss. Efter en besiktning och diskussion kring dina förväntningar tar vi tillsammans fram en komplett projekteringsplan med tid och pris för arbetet. Vi ser till så att du får ett tak som passar till ett pris inom dina budgetramar.

Fasta priser

Vi erbjuder fasta priser för våra tjänster och pratar alltid igenom allt arbete med dig innan vi börjar. Vi börjar aldrig på takläggning eller annat förens vi fått ditt godkännande. Att du vet vad vi gör är viktigt för oss. Precis lika viktigt som att du litar på de tjänster vi utför åt dig.

Takläggning kan vara komplicerat och svårt i vissa sammanhang men vi har alla de egenskaper och den kunskap som behövs för att utföra ett ordentligt arbete. Vi arbetar med takläggning bland flera olika modeller av tak och behöver du råd kring vad som skulle bli bäst på just ert hus så kan ni alltid prata om det med oss.

Takläggning är någonting som ligger oss varmt om hjärtat. Vi får ständigt uppdrag som genererar nöjda kunder men också mer erfarenhet till oss. Takarbeten kan överlag låta väldigt enkelt men är flera gånger otroligt mycket svårare än vad många hade tänkt sig. Ett bra tak handlar nämligen om så mycket mer än enbart några nya plattor. Det handlar om ett förarbete, sedan själva arbetet och därefter ofta ett efterarbete. Alla delar ska vara anpassade efter varandra och stressas någonting fram så blir inte resultatet så bra som det kunnat bli från början. Det är därför vi alltid är noga med varje steg vi gör. Om det så än är väldigt litet.

Hos oss kan du få hjälp med ditt tak utan några konstigheter. Kontakta oss för att prata om hur vi ska göra hos just dig.

Takläggare med lång erfarenhet av branschen

Vi är takläggare med lång erfarenhet i branschen och mängder av arbeten med både fasad- tak och takrenoveringar. Alla som arbetar här har fulltäckande kompetens för arbetet de utför och vi lämnar aldrig ett uppdrag innan vi försäkrat oss om att vår uppdragsgivare är nöjd med resultatet. Målet är att oavkortat leverera hållbara resultat som gör nytta långt in i framtiden.

Med stor kapacitet och flexibilitet åtar vi oss jobb i hela Stockholm liksom dess närområde och även ner mot Nyköping. För bästa resultat väljer vi strategiskt att enbart ta oss an ett arbete och en kund åt gången. På så vis får vi kunden att känna sig 100% delaktig i det arbete vi utför samtidigt som arbetet kan genomföras under rimliga tidsramar. Med full transparens har du alltid koll på renoveringens framstegen och insyn i hur vi jobbar.

Oavsett vad man har för tak på sin fastighet så kommer ett takbyte förr eller senare bli nödvändigt. Det kan dels vara för att det tak som ligger försämrats kraftigt, men också för att man vill byta stil eller karaktär på hemmet i sin helhet.

Oavsett orsak så bör man anlita kunniga takläggare för att få arbetet ordentligt utfört så att man kan vara säker på att det nya taket håller långt in i framtiden.

Ring oss nu!

Går du i tankarna om att lägga om tak?
Vänta inte, ring oss nu.