Takrenovering i Stockholm

Vi utför komplett takrenovering eller delvis takläggning – 5 års kvalitetsgaranti

Vi är takläggare som länge arbetat med flera olika typer av tak men också med andra typer av renoveringar. Vi har goda erfarenheter inom tak och vet mycket om ämnet. Tak är det som vi arbetar med allra mest och på så vis också fått väldigt mycket erfarenhet kring arbete med olika typer av tak.

Tak är givetvis den ytterdel som utsätts mest på in villa. Visste du att snö, vind och även regn kan skada ditt tak? Ett tak bör ses över med jämna mellanrum för att undvika vattenskador, som kan leda till röta och mögel. Någonting som du vill undkomma.

Byta tak kan säkerligen den händige lyckas med. Tråkiga konsekvenser kan däremot uppstå om någonting skulle gå fel. Takläggning är ett väldigt tidskrävande arbete. Framförallt om det är ett arbete som du aldrig förut utfört. Svårighetsgraden blir då större och du lär få lägga ännu fler timmar på det än vad du från början först trodde.

Professionell takomläggning

Att anlita professionella takläggare är en säkerhet som kommer hjälpa dig i längden.
Vi på Svensk Villarenovering utför komplett takrenovering och takläggning med hela 5 års garanti på arbetet. Vi är noga med det vi gör och utför alltid arbetet för att resultatet ska hålla i flera år efter det att garantin är över.Vi renoverar alla typer av tak. Ett bra tak är något av det viktigaste du kan ha på ett hus då det är en av de sakerna som syns allra mest men också för att taket skyddar från både väder och vind. Utan ett bra tak så kan både vatten och snö skada ditt hus ordentligt och det är någonting du vill komma ifrån. Ett fuktskadat hus eller ett hus som är skadat överhuvudtaget är inte jätteroligt att ha.Innan vi börjar renoveringen av ditt tak så går vi genom allt som ska göras med dig innan. Vi tycker kommunikation är väldigt viktigt och pratar därför alltid med dig om hur vi ska göra så att du har chans att ställa frågor kring arbetet om du önskar. Du som är kund är alltid i fokus för oss och arbetar vi hos dig är det bara du som gäller.
Vi åtar oss bara ett arbete åt gången. Och påbörjar aldrig arbetet utan ditt godkännande. Den säkra sidan är alltid en bra sida att vara på framförallt när det gäller en hem. Inte vill du att det ska komma till skada och det vill inte vi heller.

Ring oss nu!

Går du i tankarna om att lägga om taket?
Vänta inte, ring oss nu.